Pensiunea Raza de Soare

Garana Nr. 64, 327051 Garana, Romania
Email: richerguenther@yahoo.de
Tel: +40 740 887 166

Follow us

Folk, distracție și bere 2024!

Pe 10 august 2024, Poiana Lupului va găzdui, ca de obicei, mult așteptata “Gala Folk Gărâna”. Evenimentul, care atrage iubitorii de muzică folk din întreaga țară, promite o seară memorabilă într-un cadru natural deosebit. Iar pensiunea noastră este una dintre gazdele petrecerii!

Gărâna, cunoscută și sub denumirea de Wolfsberg de cunoscători, este un loc pitoresc situat în comuna Brebu Nou din Banatul Montan, județul Caraș-Severin. La aproximativ 36 km de Reșița și la o altitudine de 1000 m, acest loc oferă un peisaj de basm care completează perfect atmosfera Galei Folk și a festivalului aferent.

Line-up-ul din acest an include nume sonore din muzica folk românească: Zoia Alecu, Marius Bațu, Ducu Bertzi, Tatiana și Marius Ojog! Acești artiști talentați vor încânta publicul cu melodiile lor pline de emoție și profunzime.

Nu ratați Gala Folk Gărâna 2024, un prilej perfect de a vă bucura de muzică bună într-un cadru natural superb! La Pensiunea Raza de Soare vă așteptăm, ca de obicei, cu toate preparatele culinare și lichide din dotare!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pe durata Festivalului, pensiunea noastră vă oferă posibilitatea de a servi produse tradiţionale şi a lua masa la restaurantul nostru (de incintă plus terasa cu vedere superbă). Vă oferim feluri multiple şi desert, plus, desigur, o gamă diversificată de băuturi alcoolice sau non-alcoolice.