Pensiunea Raza de Soare

Garana Nr. 64, 327051 Garana, Romania
Email: richerguenther@yahoo.de
Tel: +40 740 887 166

Follow us

Image Alt

Pensiune

Pensiunea ``Raza de Soare``

Gărâna, sau, în limba germană, Wolfsberg, este un loc de vis în Banatul Montan/Banater Bergland, aflat la aproximativ 40 de km distanță de Reșița, 150 de km distanță de Timișoara, la o altitudine de circa 1.000 de m. Ne aflăm la baza Semenicului și vă așteptăm la pensiunea ``Raza de Soare`` pentru drumeții, trasee atractive, aventuri cu tiroliana și plimbări minunate, cu bicicleta sau pe jos, în natură, în cele trei anotimpuri care devin tot mai mult unul singur, de vară timpurie și apoi prelungită. Pentru sezonul de ski, al sărbătorilor sau al săniuțelor, vă oferim o delectare specială, fiind foarte bine poziționați față de toate aceste atracții. Multe trasee pornesc chiar din fața pensiunii noastre. Deschisă în octombrie 2015, clasificată cu 3 margarete, pensiunea noastră familială acceptă la plată toate cardurile bancare și vouchere de vacanță în format electronic de la Sodexo/Pluxee, Up Romania/ Cheque Dejeuner România și Edenred. Vă invităm să navigați prein meniurile paginii pentru a găsi atracțiile la care ne-am gândit și să ne sugerați apoi chiar Dvs. altele, dacă v-au plăcut. De asemenea vă rugăm să ne semnalați orice credeți că putem îmbunătăți: numai împreună putem să facem un viitor mai bun! Sfat de navigare pe site: după ce intrați pe o secțiune de meniu, pe oricare dintre ele, apăsați pe iconița Pensiunii, din stânga meniului, pentru a reveni la pagina principală, Acasă/Home.

Pensiunea ``Raza de Soare``

Camera

Pensiunea noastra ``Raza de Soare`` oferă spre inchiriere 6 camere . Din fiecare cameră aveți o vedere fantastică asupra împrejurimilor.

Pensiunea ``Raza de Soare``

Gradina Pensiunii

Grădina este un paradis aflat la dispoziția tuturor clienților pensiunii și ai restaurantului, terasa căruia deschide o perspectivă all around, de jur împrejur, către înălțimile aflate mai departe, dealurile de aproape, turmele de oi care pasc liniștite (firște, mai puțin iarna, dar atunci avem alte subiecte de urmărit). Culorile fac un pastel deosebit în orice anotimp iar observațiile pot fi făcute pe îndelete, după bunul plac. Timpul, aici, curge altfel!

FAQ

Intrebari legate de pensiune si zona

La ce altitudine este situată Gărâna/Wolfsberg?

Stațiunea este situată la 999 m altitudine

Care sunt orele de funcționare ale pensiunii?

Programul este flexibil în funcție de solicitările primite. Contactați-ne pentru programare sau sunați la telefon pentru interese de ultimă oră. Vom face tot ceea ce este posibil pentru a vă respecta dorințele.

Putem să servim mâncare și băutură la restaurant?

Da, desigur. Vă oferim ceaiuri din diverse sortimente, prăjitură făcută în casă, băuturi alese după pofta inimii iar meniul este compus dintr-o selecție la care ne-am gândit, dar suntem deschiși la propuneri diverse și minuturi.

Restaurantul funcționează cu circuit închis, numai pentru clienții pensiunii?

Nu, suntem deschiși tuturor turiștilor din regiune, coastele și papanașii au devenit o marcă înregistrată a pensiunii noastre. Există locuri suficiente la restaurantul din incintă și pe terasă, astfel încât oricine este binevenit!

Se pot organiza evenimente pentru grupuri?

Pot fi organizate evenimente mici pentru cel mult 40 de persoane.

Există săniuțe de închiriat?

Desigur, oferim gratuit săniuțe pentru clienții pensiunii, care au acces și la pârtia din grădină, vizibilă în fotografiile de pe site. Chiar și turiștii din zonă pot solicita închirierea de săniuțe, contra cost, pentru pârtiile publice din regiune.

Cum ați reușit să păstrați originalitatea lucrurilor?

Cu pricepere și cu  sprijinul localnicilor.

De ce nu a deschis un localnic această pensiune deosebită?

Numai cine a trăit o vreme în străinătate și a revenit acasă cunoaște efervescența revenirii în locurile natale. Am pus laolaltă bucuria revenirii și priceperea acumulată în zecile de ani de lucru și trai în Germania.

Este permisă aducerea alimentelor și alcoolului?

Nu, restaurantul nostru vă oferă tot ce este necesar la tarife decente pentru un sejur minunat, fără a deranja atmosfera civilizată și prietenoasă.

Putem aduce un animal de companie cu noi în vacanță?

Ne gândim la acest aspect dar deocamdată nu se poate, nu avem infrastructura necesară animalelor de companie. Ne străduim să găsim o soluție care să împace atât persoanele care iubesc animalele cât și pe cele care își doresc liniștea desăvârșită.

Cât costă vizitarea muzeului?

Nu există un tarif de intrare dar apreciem orice donatie pentru a dezvolta acest sector extrem de atractiv.

În ce limbă se face ghidajul pentru turul expoziției?

Asigurăm însoțirea și explicațiile de specialitate în limbile română și germană.

Există trasee recomandate, harta regiunii și sfaturi de scurte excursii?

Desigur, există harta regiunii, iar traseele pornesc de la poarta pensiunii și vă putem oferi sfaturi de călătorie în limbile română și germană.

Sunt grupurile școlare bine venite?

Cu siguranță.Contactați-ne din timp și vom stabili toate detaliile de comun acord. Facilitățile de cazare, servire a mesei, curtea și grădina pensiunii sunt mereu primitoare!